Blog : Cukrászati hűtőpult

C-1 CL NZ/90/CH CARMELLA KÜLSŐ SAROKPULT (90°)

C-1 CL NZ/90/CH CARMELLA KÜLSŐ SAROKPULT (90°)

Fa borítású (melynek színe választható) sarokpult arany, fekete vagy ezüst profillal. Az üvegpolcok megvilágítottak. Választható színek a képek között megtekinthetőek. Felár nélkül kérhető rozsdamentes bemutatófelülettel.

WCH-1/CP 095 ESTERA SÜTEMÉNYES PULT

WCH-1/CP 095 ESTERA SÜTEMÉNYES PULT

Süteményes pult egyenes frontüveggel, beépített aggregáttal és ventilációs hűtéssel. Alapfelszereltség: digitális hőfokszabályzó, digitális hőfokkijelző, automata leolvasztás, automatikus olvadékvíz elpárologtatás, frontüveg melegítő. Minden polc megvilágított, hátul csúszó üvegajtókkal van ellátva. A pult színét a megadott színek közül választhatja ki. Profil színe lehet: ezüst vagy arany. Kérjük megrendeléskor a profil színét is adja meg!

WCHCN 1,0 SÜTEMÉNYES PULT FA BORÍTÁSSAL

WCHCN 1,0 SÜTEMÉNYES PULT FA BORÍTÁSSAL

Fa borítású cukrászvitrin, amely alapfelszereltségként csúszó üvegajtóval, állítható lábakkal és 3 üvegpolccal rendelkezik, amelyekhez polcmegvilágítás is társul. A vitrin ventilációs hűtésű, automata leolvasztású. 4 színben elérhető, a megadott Kronopol színek közül lehet választani. (A színlista megtekinthető a képek között.) A berendezés alapja gyöngyházarany színű (RAL 1036). Arany vagy ezüst profillal rendelhető.

WCH-1/CB 095 – SÜTEMÉNYES PULT

WCH-1/CB 095 – SÜTEMÉNYES PULT

A süteményespult statikus hűtéssel, kihúzható torta fiókkal, világítással és 3 üvegpolccal rendelkezik. A két felső polc nem hűtött. További alapfelszereltség: automata leolvasztása, elektronikus hőfokszabályzó, digitális hőfokkijelző, éjszakai takaró. A pult színét a megadott színek közül választhatja ki. Profil színe lehet: ezüst vagy arany. Kérjük megrendeléskor a profil színét is adja meg!
A polcok a munkalap magasságáig hűtöttek, a felső tér nem hűtött!

WCHCG 1,0/0,9 SÜTEMÉNYES PULT

WCHCG 1,0/0,9 SÜTEMÉNYES PULT

Hajlított frontüvegű süteményes pult barna színű (RAL 8016) alappal, oldalfalakkal és dekorcsíkkal, illetve arany vagy ezüst színű alumínium profillal (választható). Alapfelszereltségként laminált munkalappal, rozsdamentes bemutatófelülettel, kihúzható bemutatófiókkal, éjszakai takaróval, világítással és állítható lábakkal rendelkezik. Statikus hűtésű és automata leolvasztású pult. Automatikus olvadékvíz elpárologtatóval felszerelt. Opcióként választható a dekorcsík és az alap színe a megadott RAL színek közül. (A színlista megtekinthető a képek között.)
A polcok a munkalap magasságáig hűtöttek, a felső tér nem hűtött!

WCHC 1,0/0,9 SÜTEMÉNYES PULT

WCHC 1,0/0,9 SÜTEMÉNYES PULT

Egyenes frontüvegű süteményes pult barna színű (RAL 8016) alappal, oldalfalakkal és dekorcsíkkal, illetve arany vagy ezüst színű alumínium profillal (választható). Alapfelszereltségként laminált munkalappal, rozsdamentes bemutatófelülettel, kihúzható bemutatófiókkal, éjszakai takaróval, világítással és állítható lábakkal rendelkezik. Statikus hűtésű és automata leolvasztású pult. Automatikus olvadékvíz elpárologtatóval felszerelt. Opcióként választható a dekorcsík és az alap színe a megadott RAL színek közül.
A polcok a munkalap magasságáig hűtöttek, a felső térben nincs hűtés!