Blog : Csemege hűtőpult

LCO ORION 1,2 HAJLÍTOTT ÜVEGŰ CSEMEGEPULT

LCO ORION 1,2 HAJLÍTOTT ÜVEGŰ CSEMEGEPULT

Az Orion beépített aggregátos, statikus hűtésű csemegepult.Bemutatófelülete és alsó tárolója rozsdamentes acél, munkafelülete gránit. ABS oldalfalakkal, PVC ütközővel, hátul csúszó ajtókkal van ellátva. További alapfelszereltség: frontüveg melegítő, automata leolvasztás, elektronikus hőfokszabályzó (Carel PJEZ/Eliwell 971) és felső panel világítás (fehér). A berendezés rendelhető szögletes vagy kerek oldalfalakkal, kérjük megrendelés esetén ezt is adja meg .

WCHG 1,3/0,8 HAJLÍTOTT ÜVEGŰ CSEMEGEPULT

WCHG 1,3/0,8 HAJLÍTOTT ÜVEGŰ CSEMEGEPULT

A hűtőpult statikus hűtéssel, beépített aggregáttal, trópikus kivitelben, rozsdamentes acél munkalappal, automata leolvasztással, automatikus olvadékvíz elpárologtatással, hús fénycsővel, rozsdamentes bemutatófelülettel, éjszakai plexi takaróval, rozsdamentes acél borítású alsó tárolóval és állítható lábakkal rendelkezik. A berendezés alapjának és testének színe fehér. A dekorcsík színe alapfelszereltségként, az alap és a test színe opcióként választható a megadott RAL színek közül.

WCH 1,3/0,8 EGYENES ÜVEGŰ CSEMEGEPULT

WCH 1,3/0,8 EGYENES ÜVEGŰ CSEMEGEPULT

A hűtőpult statikus hűtéssel, beépített aggregáttal, trópikus kivitelben, rozsdamentes acél munkalappal, automata leolvasztással, automatikus olvadékvíz elpárologtatással, hús fénycsővel, rozsdamentes bemutatófelülettel, éjszakai plexi takaróval, rozsdamentes acél borítású alsó tárolóval és állítható lábakkal rendelkezik. A berendezés testének és alapjának színe fehér. A dekorcsík színe alapfelszereltségként, az alap és a test színe opcióként választható a megadott RAL színek közül.

WCHG 2,0/1,1 HAJLÍTOTT ÜVEGŰ CSEMEGEPULT

WCHG 2,0/1,1 HAJLÍTOTT ÜVEGŰ CSEMEGEPULT

A hűtőpult statikus hűtéssel, beépített aggregáttal, trópikus kivitelben, rozsdamentes acél munkalappal, automata leolvasztással, automatikus olvadékvíz elpárologtatással, hús fénycsővel, rozsdamentes bemutatófelülettel, éjszakai plexi takaróval, rozsdamentes acél borítású alsó tárolóval és állítható lábakkal rendelkezik. A dekorcsík színe alapfelszereltségként, az alap és a test színe opcióként választható a megadott RAL színek közül.